راهنمای تخصصی گرفتن ویزای کانادا

گرفتن ویزای کانادا مانند اخذ ویزای هر کشور دیگری نیازمند گذر از مراحل خاص خود میباشد که در اینجا کارشناسان تخصصی مرکز ویزای کانادا با تجربه چندین ساله در خصوص دریافت انواع ویزای کانادا توضیحاتی مفید و کاربردی در این زمینه ارائه مینمایند، شما میتوانید پس از مطالعه این مطلب در صورت داشتن سوالاتی در این زمینه به وبسایت کاملا تخصصی ویزای کانادا مراجعه و از طریق تماس با مشاوران و کارشناسان ما به پاسخ خود رسیده و گامی بلند در مسیر گرفتن ویزای کانادا بردارید.

برای بازدید از کانادا باید گذرنامه معتبری با حداقل شش ماه اعتبار داشته باشید.برای بازدید از کشورهای معاف از ویزا(به استثای ایالات متحده) نیاز به خرید یک مجوز سفر الکترونیک (eTA, $7) که چیزی شبیه به برگه معافیت از ویزای SA’s ESTA است دارید.برای بازدید از کشورهایی که نیاز به ویزا دارند باید پیش  از ورود به خاک کانادا برای درخواست ویزا اقدام گردد.

بازدیدکنندگان برخی کشورها برای ورود به کانادا نیاز به ویزا دارند برای بازدید از کشورهای معاف از ویزا(به استثای ایالات متحده) نیاز به خرید یک مجوز سفر الکترونیک (eTA, $7) دارند.این کار باید پیش از سفر انجام گیرد البته به صورت آنلاین نیز می توان فرم را تکمیل نمود. این کار معمولا چند دقیقه زمان می برد.

در حال حاضر برای ۴۶ کشور،شامل بیشتر اعضای اتحادیه اروپا،استرالیا و نیوزلند برای بازدید از این کشور بیش از ۶ ماه نیازی به ویزا نیست.

در صورتی که شما قصد تحصیل یا کار در کانادا را دارید ویزای جداگانه ای برای کلیه ملیت ها نیاز است.

برای تمدید ویزا باید حداقل یک ماه پیش از انقضای ویزای فعلی خود اقدام نمایید.

موسسه تخصصی ویزای کانادا تمامی امور مربوط به گرفتن ویزای کانادا، از وقت سفارت و پیکاپ پاسپورت کانادا تا اخذ ویزای توریستی و مولتی ۵ ساله کانادا همراه با دعوتنامه معتبر و رسمی از این کشور را با به کارگیری تجربه ای چندین ساله در این امور و ارائه مشاوره رایگان برای متقاضیان محترم، توسط کارشناسان مجرب به انجام میرساند.

قبل از شروع هر کاری در مسیر اخذ ویزای کانادا باید خود را برای درخواست وقت سفارت کانادا آماده سازید و اولین قدم در این مسیر تکمیل مدارک مورد نیاز جهت ارائه به افسر پرونده ویزای کانادا و نیز امور انگشت نگاری میباشد.

لازم به ذکر است در تمامی مراحل اعم از مصاحبه سفارت کانادا و انگشت نگاری حضور شخص مسافر الزامیست و هر جا به غیر از این را اعلام کرد باید به گفته و عملکردشان شک کنید.

ویزای کانادا در  ۳ نوع انجام میشود:

Single ویزای یک بار ورود یا

multipleمولتی پل یا چند بار ورود

supervisaویزای ۵ ساله یا سوپر ویزا

نکته مهم: داشتن یک یا دو ویزای شینگن برای دریافت ویزای کانادا الزامیست و نیز ویزاهای درجه یک مانند ویزای ژاپن و امریکا در پاسپورت شما کمک بزرگی برای اخذ ویزای کانادا میباشد.

وقت سفارت کانادا

لازمه اخذ ویزای کانادا مانند همه کشورها تعیین وقت سفارت کانادا میباشد که این مهم هم در مرجع ویزای کانادا در سریع ترین زمان توسط کارشناسان مربوطه انجام میگیرد.

مهم: نکته قابل توجه در انجام امور مربوط به وقت سفارت کانادا که باید بدانید این است که برای اتمام درخواست ویزا و ثبت آن در سفارت کانادا انگشت نگاری الزامیست.

در حالتی که متقاضی وقت سفارت کانادا, درخواست خود را به صورت آنلاین ثبت می کند تا ۳۰ روز مهلت دارد که به یکی از شعب واک در آنکارا، استانبول یا ابوظبی دبی مراجعه کند در غیر اینصورت هزینه اون سوخت و درخواستش باطل خواهد شد.

در صورتی که فرد بخواهد حضوری وقت سفارت کانادا  ثبت نام کند هنگام ثبت نام و تحویل مدارک انگشت نگاری انجام می شود.

توجه: تا زمانیکه انگشت نگاری انجام نشود ثبت نام وقت سفارت کانادا تکمیل نشده و درخواست ویزای او تحت بررسی قرار نمی گیرد.

مدارک ویزای کانادا

  1. کپی تمام صفحات پاسپورت که مهر یا ویزا دارند (از سال ۲۰۰۴)

تکمیل و تایید فرم درخواست ویزا (application form)2.

  1. ترجمه شناسنامه

تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی (family information)4.

  1. یک قطعه عکس ۳.۵ * ۴.۵
  2. ارائه ی ترجمه سند ملکی
  3. رزرو هتل و بلیط (اختیاری)
  4. دعوتنامه (اختیاری)
  5. ترجمه سند ازدواج (اگر زن و شوهر با هم اقدام کنند)

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای پنج ساله کانادا(Supervisa)10.

  1. ارائه ی ترجمه مدرک شغلی (برای صاحبین مشاغل جواز کسب لازم است، اما برای کارمندان نامه ی اشتغال به کار و فیش حقوقی باید ارائه شود)

۱۲.ویزای ۵ ساله در اصل ۱۰ ساله بوده اما از آنجا که اعتبار پاسپورت های ایرانی بیش از ۵ سال نیست، مدت زمان این ویزا نیز برای افراد ایرانی ۵ ساله لحاظ می شود.

افرادی واجدالشرایط دریافت این نوع ویزا هستند که فرزند یا نوه ی آنها دارای اقامت موقت یا دائم باشد. (دارنده PR یا مقیم کانادا)۱۳.

معمولاً والدین دانشجویان در حال تحصیل در کانادا یا والدین افراد مقیم کانادایی می توانند نسبت به درخواست این ویزا اقدام کنند.

  1. پاسپورت: بسیاری از بازدیدکنندگان بین المللی برای ورود به کانادا نیاز به پاسپورت دارند. در مرزهای دریایی و زمینی شهروندان امریکایی می توانند از گواهینامه ،کارت اقامت دایم و یا کارت نکسوز استفاده نمایند.

راهنمای ویزای مولتی ۵ ساله کانادا

ویزای مولتی کانادا نوعی از ویزای کانادا است که به دارنده ویزا این اجازه را می دهد که به دفعات از طریق کلیه مرزها و در زمان های مختلف به کانادا تردد کند.

ویزای مالتیپل تا یک ماه قبل از تاریخ ابطال گذرنامه فرد دارای اعتبار است.

از آنجا که گذرنامه های افراد ایرانی به طور معمول تا ۵ سال اعتبار دارند، چنین ویزایی عملاً می تواند تا بیش از ۴ سال اعتبار داشته باشد.

براساس دستورالعمل اداره مهاجرت، ویزای مولتی ۵ ساله کانادا به طور معمول تنها شامل دو گروه زیر می شود:

  1. افرادی که به صورت مداوم به کانادا سفر می کنند.

۲.پدر و مادرهای مسن و بازنشسته ای که قبلاً از طریق فرزندانشان برای مهاجرت به کانادا اقدام کرده باشند.

به طور کلی سیاست دولت کانادا به شکلی است که تا جایی که ممکن است تقاضای پدر و مادرها برای ویزای کانادا را با دیده اغماض بررسی کند و به این گروه ویزا بدهد، بویژه پدر و مادرهایی که بازنشسته شده اند و انگیزه ای برای کار و زندگی در کانادا ندارند و قبلا هم برای مهاجرت به کانادا از طریق فرزندانشان اقدام کرده اند.

با این حال هیچ تضمینی برای اخذ ویزای وجود ندارد و در نهایت این افسر مهاجرت است که تصمیم می گیرد برچسب ویزا را برای شخص بزند یا نه.

نوعی از ویزای مولتی کانادا ویزای مولتی ۵ ساله کانادا میباشد که از طریق موسسه تخصصی ویزای کانادا ارائه خدمات مشاوره و اجرای تضمینی صفر تا صد این امور در سریع ترین زمان انجام میگردد.

مقررات گمرکی کانادا

در وب سایت رسمی آژانس مرزی کانادا در مورد قوانین مقرراتی مواردی ذکر شده که چند نمونه از این مقررات به شرح ذیل می باشد:

می توانید در مجموع تا سقف ۶۰ دلار هدیه با خود همراه داشته باشید.

تا سقف۱۰۰۰۰ دلار وجه نقد موردگمرکی نداشته ،اما بیش از آنها باید به گمرک گزارش گردد.

همراه داشتن لوازم شخصی همانند لوازم کمپ ،تجهیزات ورزشی،دوربین ،لپ تاب در گمرک مشکل نخواهد داشت. اما بهتر است وجود این وسایل را به گمرک گزارش دهید . به خصوص زمانیکه چندین بار از مرز امریکا و کانادا قصد عبور داشته باشید.

حیوانات خانگی باید دارای شناسنامه باشند و گواهی مبتنی بر این طی ۳۶ ماه گذشته داروی هاری دریافت نموده اند را همراه داشته باشند.

می توانید داروهای شخصی خود را برای استفاه ۹۰ روزه همراه داشته باشید(در نظر داشته باشید درصورتی که داروها در امریکا تهیه شده باشد از لحاظ قانونی با مشکل مواجه خواهید شد.)

تا سقف ۲۰۰ نخ سیگار،۵۰ نخ سیگار برگ،۲۰۰ گرم تنباکو،۲۰۰ نخ چوب تنباکو را بدون پرداخت عوارض گمرکی همراه داشته باشید.

منبع: http://xn—-ymcbaa1cq7nna78g5kc.com/ – .comویزای-کانادا

دسته‌بندی‌ها: اخبار گردشگری

برچسب‌ها: ,,,,,,,

دیدگاه بگذارید

اطلاع از
avatar
wpDiscuz